piątek, 13 października 2017

Pasta z wędzonego morszczuka i jajek

Trzymając się mojego motta,że wiem co jem gdy wykonam sama zrobiłam kolejną pastę do pieczywa.
Wzięłam w obroty wędzonego morszczuka i oto co powstało









ok 200 g wędzonego morszczuka (waga po obraniu)
2 jajka ugotowane na twardo
1 średnia czerwona cebula 
2 łyżki majonezu
sól
świeżo mielony pieprz
2 łyżki posiekanego szczypiorku


Morszczuka starannie obrać z ości i rozdrobnić. Jajka i cebulę drobniutko pokroić. Wymieszać razem rybę,jajka,cebulę, szczypiorek i majonez,przyprawić do smaku solą i pieprzem. Stosować do smarowania pieczywa.













Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga.
Miło mi będzie jak zostawisz komentarz.