Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym
Jeśli szukacie pomysłu by urozmaicić wielkanocne śniadanie to proponuję zrobić takie przekąski z jajkiem przepiórczym i wędzonym łososiem.
Jajka ugotować i obrać ze skorupek.
Serek kanapkowy przełożyć do szprycy i wycisnąć porcję na każdym sucharku formując gniazdko.
W serowym gniazdku umieścić jajko i położyć na czubku po kawałku łososia.
Gotowe przekąski ułożyć na półmisku wyłożonym kawałkami sałaty i posypać świeżo ciętą rzeżuchą.
10 jajek przepiórczych
10 szt mini sucharów
100 g serka kanapkowego naturalnego
kawałek plastra wędzonego łososia
rzeżucha
garść mieszanki sałat
Jajka ugotować i obrać ze skorupek.
Serek kanapkowy przełożyć do szprycy i wycisnąć porcję na każdym sucharku formując gniazdko.
W serowym gniazdku umieścić jajko i położyć na czubku po kawałku łososia.
Gotowe przekąski ułożyć na półmisku wyłożonym kawałkami sałaty i posypać świeżo ciętą rzeżuchą.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga.
Miło mi będzie jak zostawisz komentarz.