środa, 12 kwietnia 2017

Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym

Jeśli szukacie pomysłu by urozmaicić wielkanocne śniadanie to proponuję zrobić takie przekąski z jajkiem przepiórczym i wędzonym łososiem.




 10 jajek przepiórczych
10 szt mini sucharów
100 g serka kanapkowego naturalnego
kawałek plastra wędzonego łososia 
rzeżucha
garść mieszanki sałat

Jajka ugotować i obrać ze skorupek.
Serek kanapkowy przełożyć do szprycy i wycisnąć porcję na każdym sucharku formując gniazdko.
W serowym gniazdku umieścić jajko i położyć na czubku po kawałku łososia. 
Gotowe przekąski ułożyć na półmisku wyłożonym kawałkami sałaty i posypać świeżo ciętą rzeżuchą.









Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga.
Miło mi będzie jak zostawisz komentarz.